WebFormula

Уеб дизайн, Уеб разработка, Уеб маркетинг

Брандиране

Вашата фирмена идентичност представлява индивидуалността и характера на фирмата Ви. Те трябва да рефлектират на това, как искате клиентите Ви да Ви възприемат. Ние можем да бъдем полезни с дизайн на лого, име и слоган, които потребителите / клиентите Ви ще харесват и разпознават лесно. Най-висока ефективност можем да постигнем, когато изговим цялостната корпоративна визия на вашата фирма / марка.

Уеб дизайн

Това, което прави първоначално и най-силно впечатление на потребителите, за Вас и Вашия сайт, е неговата визия. В екипа на WebFormula работят уеб дизайнери с доказан опит и много свежи идеи. При разработването на дизайна за всеки проект, нашият екип влага много усилия, старание и креативност, обръща внимание на най-малките детайли и използва подходящите цветови гами, съобразени с аудиторията и тематиката на сайта.

Уеб разработка

Наясно сме, че е важно да имате уеб сайт, който е лесно запомнящ се и удобен за употреба. Независимо дали имате нужда от представителен или мултимедиен уеб сайт, портал или интернет магазин, ние можем да разработим удобен за менажиране, гъвкав и разширяем уеб сайт с нужните функционалности. Сайтовете, които изработваме, разполагат с интуитивен интерфейс и система за управление на съдържанието (CMS), която Вашите служители могат да започнат да използват незабавно.

Промотиране

Оптимизацията за търсачки (SEO) е рекламният инструмент с най-голяма възвращаемост на инвестициите в интернет. Целта й е да се достигнат хората, търсещи ключови думи с определена насоченост и да се доведат на правилната страница от Вашия сайт. Това се постига чрез класиране на страници от Вашия сайт на предни позиции в резултатите от търсенето. В България търсачката с най-голям пазарен дял е Google (над 95%), така че усилията обикновено се фокусират върху нея.

Поддръжка

Със сключването на договор за абонаментна поддръжка с нас, Вие си осигурявате бърза реакция, надеждно и навременно решение на евентуален възникнал проблем. Абонаментната поддръжка е също много полезна и финансово изгодна услуга и в случаите, в които сте решили да обновявате или извършвате преработки и модификации на Вашия уеб сайт.

Хостинг

Предлагаме услугата хостинг на нашите клиенти, като целта е лесно и бързо да позиционираме разработения сайт в интернет. Услугата е неограничена откъм пространство и трафик, но не е подходяща за уеб сайтове/портали, нуждаещи се от особена хостинг администрация. В случай, че не можем да хостнем сайта Ви при нас, ще се радваме да Ви предложим подходяща хостинг компания, към която да закупите услугата, както и да инсталираме сайта Ви там.