WebFormula

Уеб дизайн, Уеб разработка, Уеб маркетинг

 • В качеството ми на Офис Сътрудник в Секаста ЕООД, с екипа на WEBFORMULA работихме по сайта на фирмата през 2012 година и по поддръжката му след това.

   

  През този период на съвместна ни работа екипа на уеб дизайн студиото се грижеше за всичко нужно и откликваше в кратки срокове на нашите заявки.

   

  Изключително съм доволна от партньорството ни с WEBFORMULA! Винаги отзивчиви и бързо реагиращи на нуждите ни.

   

  Препоръчвам ви горещо, ако имате нужда от надежден и отзоваващ се партньор за поддръжка, актуализация или създаване на уебсайт!

  Таня Коюва Секаста ЕООД
 • В качеството ми на Изпълнителен Директор на СБПЛРПФЗ“ Св. Петка Българска“- Велинград, с екипа на WEBFORMULA работихме без прекъсване от началото на 2012 г до 2017.г

   

  През този период на съвместна ни работа екипа на уеб дизайн студиото се грижеше за поддръжката и регулярното и навременно публикуване на необходима информация на сайта на Болницата.

   

  Поради възникнала необходимост и с тяхно дейно участие беше извършено професионално усъвременяване на платформата, струкрурата, както и с превод на сайта на английски език.

   

  WEBFORMULA ни помогнаха и с професионален превод и поставяне на субтитри на важни за болничното заведение видео клипове. Партньорството ни с тях е било винаги важно, а навременната им намеса много ценнна особено когато следваше да се спазват преклузивни срокове за публикуване на информация.

   

  Като цяло, изпълнявайки функцията на Директор на СБПЛРПФЗ“ Св. Петка Българска“- Велинград в горния период, съм много доволна от партньорството ни с WEBFORMULA. Ако имате нужда от надежден и отзоваващ се партнор за поддръжка, актуализация или създаване на институционален или фирмен сайт, без колебание бих препоръчала екипа на WEBFORMULA!

   

  Д-р Елена Миткова Шопова СБПЛРПФЗ “Св. Петка Българска“ – Велинград